18. června 2013 • 14:44

Ronaldo je blízko dohody s Realem. Podepíše smlouvu na čtyři miliardy!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Moc ho chtějí. Potřebují. A evidentně na peníze nehledí. Real Madrid je podle informací serveru goal.com blízko dohody s Cristianem Ronaldem. Portugalské star nabízí pětiletou smlouvu na 155 milionů eur, což by byl nejdražší kontrakt ve fotbalových dějinách.



Ronaldovi vyprší smlouva v Realu až za dva roky, ale v současné chvíli probíhají jednání o jejím prodloužení. Hvězdný střelec chce přidat a stát se nejlépe placeným fotbalistou světa. Nabídky má z jiných velkoklubů, proto musí Real urychleně jednat.

"Uděláme všechno, aby Cristiano zůstal. Stane se nejlépe placeným fotbalistou světa," slíbil nedávno prezident klubu Florentino Pérez. Ač Ronalda lanaří PSG i Manchester United, vypadá to, že v Realu nakonec zůstane.

Server goal.com tvrdí, že Ronaldo je ve Španělsku téměř dohodnutý na novém kontraktu. Real během pěti let vysází své největší hvězdě celkem 155 milionů eur (přes čtyři milardy korun). Po odečtení astronomických daní (ve Španělsku 52%) Ronaldo vydělá 15 milionů eur čistého ročně (390 milionů korun).

Cristiano RonaldoFoto EPA

Osmadvacetiletý ostrostřelec sice finančně nedožene Samuela Eto´oa (v Machačkale bere 20 milionů eur ročně), ale dostane se před Falcaa (14 milionů v Monaku) a Messiho (13 milionů bez bonusů v Barceloně).

Součástí Portugalcovy smlouvy jsou i jeho hráčská práva. S Realem to vypadá na rozdělení 60:40 ve prospěch Ronalda.

Kapitán portugalské reprezentace během čtyř sezon na Santiago Bernabeu odehrál 199 zápasů a nastřílel neuvěřitelných 201 gólů. To z něj dělá jednoho z nejlepších hráčů klubové historie.

Přesto se ještě před pár dny zdálo, že se s Realem spíš nedohodne. "Všechny novinky o mém prodloužení smlouvy s Realem Madrid nejsou pravdivé," napsal na svém twitterovém účtu.

Teď se situace může změnit. Poslední nabídka Realu se totiž požadavkům jednoho z nejlepších hráčů planety výrazně přibližuje.

Cristiano Ronaldoběhem srazu portugalského národního týmu
Cristiano Ronaldoběhem srazu portugalského národního týmu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud