11. července 2013 • 10:10

Cristiana chceme my! City bojuje o Ronalda, hodlá přeplatit United

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se Cristiano Ronaldo rozhodne změnit dres, jeho agent se bude probírat mimořádně lákavými nabídkami. O služby hvězdného Portugalce se nahlas přihlásil i Manchester City. Britský deník Daily Star informuje o tom, že bohatí šejkové jsou ochotní utratit za Ronalda téměř cokoliv. Jen proto, aby ho vyfoukli konkurenčním United, kde před lety působil.



Ronaldovi v Realu Madrid ze současného kontraktu zbývají poslední dva roky. Nagelovaný hezounek sice neustále opakuje, že je ve Španělsku šťastný a v Realu hodlá pokračovat. Jenže - na novém, vylepšeném kontraktu se ještě nedohodl, proto spekulace o jeho návratu do Anglie neustále sílí.

Dosud platila rovnice, že pokud do Premier League, tak do Manchesteru United. "Je to klub mého srdce," přiznal Ronaldo. V jarním osmifinále Ligy mistrů z úcty ke svému bývalému zaměstnavateli ani neslavil gól, který na Old Trafford vstřelil.

Jenže fotbal se dávno nehraje na city, jde o tvrdý byznys. Britský Daily Star píše, že o služby osmadvacetiletého Portugalce se vážně přihlásil Manchester City.

Bohatí šejkové mají takřka bezednou pokladnici, mohou si dovolit přeplatit téměř jakoukoliv nabídku. Hráči jsou připraveni vyplácet gáži přes 300 000 liber týdně (9,3 milionu korun), čímž by se stal nejlépe placeným fotbalistou světa.

Ronaldo zůstane, opakují v Realu

Vše je podmíněno tím, zda se Ronaldo rozhodne opustit Španělsko, což hráč ve svých vyjádřeních zatím odmítá. "Momentálně žiju ve Španělsku a jsem šťastný, že mohu hrát La ligu," vzkázal Ronaldo z dovolené v Singapuru.

Portugalec Cristiano Ronaldo našel v Siru Alexovi fotbalového tátu. Oba muži si rozumějí, i když je už CR7 z Old Trafford dávno pryč.Foto Reuters

Že k nové dohodě s klíčovou oporou dojde, dokolečka opakují i zástupci Realu Madrid. "Jsme připraveni udělat z Cristiana nejlépe placeného hráče světa. Chceme, aby u nás dokončil kariéru, stejně jako Zidane nebo jiné legendy," řekl prezident Realu Florentino Pérez.

Real už obdržel oficiální nabídku od PSG, 55 milionů liber za přestup největší hvězdy vedení klubu okamžitě smetlo ze stolu. Manchester United je údajně připraven dát až 70 milionů, městští konkurentí ze City by jistě ještě nějaký milion přihodili.

Cristiano Ronaldo odešel do Realu Madrid v létě 2009. Před čtyřmi lety za něj "bílý balet" zaplatil 80 milionů liber, čímž se stal nejdražším hráčem planety. Ve 135 zápasech zatím vstřelil neuvěřitelných 146 gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud