30. ledna 2014 • 21:35

Liberec je blízko dohody s Rybalkou, jednání se rozhodne v pátek

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat Rybalky do Liberce? Zatím nevyřešený rébus, který by se měl definitivně rozseknout v pátek. Kreativní záložník se podle tn.cz nedohodl na angažmá s ruským klubem Rubin Kazaň a rád by se podle svých slov vrátil k Nise, kde minulý rok hostoval z mateřského klubu Dynamo Kyjev.



„Nechci to komentovat,“ sdělil jen včera Sportu v podzních hodinách sportovní ředitel Jan Nezmar. Liberec by měl o kreativního záložníka zájem, jenže pokud by se měl ukrajinský šikula vrátit do na sever Čech, musí být na soupisku pro Evropskou ligu připsán do pátku.

"Nic hotového není, momentálně probíhají jednání mezi kluby. My chceme mít definitivně jasno před odjezdem na soustředění do Portugalska (2. února)," řekl ČTK tiskový mluvčí Slovanu Lukáš Váňa.

Rybalkův přestup do Plzně se neuskuteční. Záložník je blízko dohody s Libercem, kde působil během podzimu Rybalkův přestup do Plzně se neuskuteční. Záložník je blízko dohody s Libercem, kde působil během podzimuFoto Jaroslav Legner (Sport)

O 23letého středopolaře měla zájem i plzeňská Viktoria, která však v minulém týdnu ukončila s ukrajinskou stranou jednání.

Ukrajinský velkoklub požadoval za Rybalku okolo 25 milionů korun. Rybalku poté zkoušel ruský Rubin Kazaň.

„Byl bych nejradši, kdyby se rozhodlo nejlépe do středy. Kdyby mi totiž po testech řekli, že mě nechtějí, špatně bych si sháněl práci. A strávit půlrok v Dynamu nechci,“ uvedl již v minulém týdnu talentovaný fotbalista pro championat.com.

Liberec již na místo Sergeje Rybalky získal záložníka Marka Jarolíma a stále testuje Juraje Hovančíka ze Slovenska. Bývalý ukrajinský reprezentant do 21 let odehrál v české lize za Liberec celkem 29 zápasů a vstřelil sedm branek.



Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud